iT-novative ICT services - Berg en Dal

iT-novative ICT services - Berg en Dal is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Valkenlaagte 4 in Berg en Dal.

Meer informatie over iT-novative ICT services - Berg en Dal in Berg en Dal

Wij bieden flexibele en transparante ondersteuning buiten kantooruren met een daadkrachtige en innovatieve aanpak. Onze uitgevoerde werkzaamheden worden nauwkeurig geregistreerd en bij elk factuurmoment ontvangt u hiervan een overzicht. Dankzij innovatieve hulpmiddelen kunnen wij in 90% van de gevallen vanuit afstand uw computerproblemen verhelpen. Daarnaast bieden wij systeembeheer, webdesign, hulp op afstand, hardware, cloud, monitoring, PHP maatwerk en hosting. We hebben ook gedoneerde laptops aan de Black Mambas in Zuid-Afrika en er zijn nieuwe vacatures beschikbaar voor een systeembeheerder/IT-consultant. Bij ons krijgt u gevarieerd werk en uitdagingen in alle facetten van de ICT.

Wil je weten wat iT-novative ICT services - Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iT-novative ICT services - Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iT-novative ICT services - Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iT-novative ICT services - Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar iT-novative ICT services - Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iT-novative ICT services – Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook