Fundament IT

Fundament IT is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Houtlaan 18C in Groesbeek.

Meer informatie over Fundament IT in Groesbeek

Fundament IT is een dienstverlener die zich richt op de ICT-behoeften van ZZP'ers, MKB'ers en startende ondernemingen. Ze bieden een alles-in-één oplossing, waaronder een website, webshop, content management systeem, e-mail en online cloud hosting. Het bedrijf is ontstaan uit frustratie over niet-communicerende programma's, papieren boekhouding en onoverzichtelijk werken. Ze bieden een ERP-pakket dat speciaal geschikt is voor het MKB, ZZP'ers en startende ondernemers. Dit pakket is cloud-gebaseerd en biedt verschillende modules die volledig geïntegreerd samenwerken, zoals bereikbaarheid, relatiebeheer, verkoop, boekhouding, projecten en aanvullende diensten. Fundament IT maakt zelf gebruik van hun eigen product, wat hun grootste kracht is. Ze bieden ook aanvullende diensten, zoals persoonlijke dashboards, add-ons, Google-integratie en ondersteuning. Ze hebben een maandelijkse facturatiemogelijkheid en hun algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing. Het bedrijf staat klaar om vragen te beantwoorden en demonstraties te geven.

Wil je weten wat Fundament IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fundament IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fundament IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fundament IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Fundament IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fundament IT

Bezoekers bekeken ook