Hebbes Huis&Kado

Hebbes Huis&Kado is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Burgemeester Eijckelhofstraat 4 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Hebbes Huis&Kado in Millingen aan de Rijn

Hebbes Huis & Kado is een winkel in Millingen aan de Rijn waar je terecht kunt voor huishoudelijke artikelen, speelgoed, schrijfwaren en cadeaus. Ze hebben een breed assortiment voor zowel jong als oud en je kunt er producten kopen in elk gewenst bedrag. Een van de exclusieve items die ze verkopen is de borrel van Millingen aan de Rijn. Je kunt Hebbes bereiken via telefoonnummer 0481-727005 of per e-mail op info@hebbesmillingen.nl. De winkel is gevestigd aan de Burg. Eijckelhofstraat 4 en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Hebbes Huis&Kado verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hebbes Huis&Kado of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hebbes Huis&Kado? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hebbes Huis&Kado het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hebbes Huis&Kado reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hebbes Huis&Kado

Bezoekers bekeken ook