Blokker Groesbeek

Blokker Groesbeek is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Dorpsplein 16 in Groesbeek.

Meer informatie over Blokker Groesbeek in Groesbeek

Bij Blokker Dorpsplein Groesbeek kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten, huishoudelijke apparaten, schoonmaak- en huishoudproducten, en producten om het huis opgeruimd te houden. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, of je kunt online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten via de social media kanalen van Blokker. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00.

Wil je weten wat Blokker Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Blokker Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Groesbeek

Bezoekers bekeken ook