Garage Leuth - Vakgarage Booltink

Garage Leuth - Vakgarage Booltink is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Lieskes Wengs 1 in Leuth.

Meer informatie over Garage Leuth - Vakgarage Booltink in Leuth

Vakgarage Booltink is een autobedrijf gevestigd in Leuth. Ze bieden diverse diensten aan, zoals onderhoud, reparatie en aankoopkeuringen voor alle automerken. Het bedrijf is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage, wat betekent dat ze voldoen aan de BOVAG- en RDW-erkenning. Ze hebben goed opgeleide monteurs die kennis hebben van alle automerken. Vakgarage Booltink biedt ook pechhulp aan, waarmee je altijd zorgeloos de weg op kunt. Daarnaast kunnen ze je airco onderhouden en bijvullen om dure reparaties te voorkomen. Ze hebben ook een nieuwsbrief waarin ze maandelijks nieuws, acties en aanbiedingen delen. Het bedrijf heeft een gemiddelde beoordeling van 9.2 op basis van 247 beoordelingen.

Wil je weten wat Garage Leuth - Vakgarage Booltink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Leuth - Vakgarage Booltink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Leuth - Vakgarage Booltink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Leuth - Vakgarage Booltink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Garage Leuth - Vakgarage Booltink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Leuth – Vakgarage Booltink

Bezoekers bekeken ook