ECMP B.V. (ECMPartners)

ECMP B.V. (ECMPartners) is een Softwarebedrijf gelegen aan Thornsestraat 14 in Persingen.

Meer informatie over ECMP B.V. (ECMPartners) in Persingen

ECMPartners biedt zero footprint client software-oplossingen aan die gebruikersapplicaties zijn die het maken en bewerken van documenten en cases in IBM Case Manager of IBM Navigator vereenvoudigen, zonder dat er software op werkstations geïnstalleerd hoeft te worden. Deze oplossingen bieden een eenvoudige en consistente gebruikerservaring, terwijl IT-afdelingen niet belast worden met extra werkstationbeheer. Bovendien worden deze oplossingen snel geïmplementeerd, zowel onafhankelijk als met behulp van ECM-partners. Met de Windows Explorer-integratie van ECMPartners kan het IBM FileNet Content Management-systeem worden benaderd vanuit de Windows Explorer-interface. Gebruikers kunnen nu eenvoudig werken aan hun documenten en cases zoals ze gewend zijn in een Windows-omgeving. De zero footprint Office-integratie van ECMPartners is een gebruikersapplicatie die het maken en bewerken van Office-documenten in IBM Case Manager of IBM Navigator vereenvoudigt, zonder dat er software op de werkstations geïnstalleerd hoeft te worden. Gebruikers ervaren maximaal gemak terwijl IT-afdelingen niet belast worden met extra werkstationbeheer. De zero footprint werkplekoplossing vereist geen software-installatie op de werkstations. Extra coördinatie behoort tot het verleden. Gebruikers werken naadloos aan documenten rechtstreeks vanuit een IBM CaseManager- of IBM Navigator-oplossing. De kantoorapplicaties worden op de achtergrond gestart en documentrevisies worden bijgehouden zonder dat het document op het werkstation gedownload hoeft te worden. Daarnaast biedt ECMP.

Wil je weten wat ECMP B.V. (ECMPartners) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ECMP B.V. (ECMPartners) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ECMP B.V. (ECMPartners)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ECMP B.V. (ECMPartners) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar ECMP B.V. (ECMPartners) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ECMP B.V. (ECMPartners)

Bezoekers bekeken ook