Wizard card

Wizard card is een Softwarebedrijf gelegen aan 17 Septemberstraat 22 in Groesbeek.

Meer informatie over Wizard card in Groesbeek

Wil je je factuurgegevens aanpassen, je abonnement beheren of je bestelgeschiedenis inzien? Log dan in op onze webshop. Als je een card manager abonnement hebt, log dan in bij de card manager om je kaarten te beheren. Het digitale visitekaartje van Wizardcard maakt het delen van je gegevens eenvoudig. Met slechts één tik ben je verwijderd van een nieuwe connectie. Je fysieke en digitale visitekaart krijgen een unieke uitstraling die aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Jouw gegevens kunnen makkelijk worden gedownload en opgeslagen in de contactlijst. Voor oudere toestellen zonder NFC functionaliteit zijn de kaarten voorzien van een QR-code. Een digitaal visitekaartje is een moderne variant van het traditionele papieren visitekaartje. Het biedt de mogelijkheid om meer informatie te delen dan op een papieren kaartje. Meer dan 400 bedrijven zijn tevreden klanten van Wizardcard. Een NFC visitekaartje maakt gebruik van de Near Field Communication-technologie en kan draadloos aan een smartphone gekoppeld worden. Met de Card manager kun je alle digitale visitekaartjes beheren en wijzigingen aanbrengen. Je hebt inzicht in het aantal deelacties van jouw kaarten en kunt QR-codes downloaden. Je kunt je digitale visitekaartje toevoegen aan je Apple Wallet of Google Wallet. Met je unieke omgeving die aansluit bij je huisstijl laat je een blijvende indruk achter bij je nieuwe connecties.

Wil je weten wat Wizard card verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wizard card of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wizard card? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wizard card het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Wizard card reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wizard card

Bezoekers bekeken ook