Cafetaria Rikken

Cafetaria Rikken is een Cafetaria gelegen aan Bredeweg 56 in Groesbeek.

Meer informatie over Cafetaria Rikken in Groesbeek

Cafetaria Rikken is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en wordt gerund door de 3e generatie Rikken. Het is gelegen in de Breedeweg, een klein kerkdorp in de gemeente Groesbeek-Berg en Dal. Je kunt bij hen ter plaatse eten, binnen of op het terras bij mooi weer. Parkeren kan bij de zaak of vlakbij op het Kerkplein. Het assortiment bestaat uit friet, snacks, burgers, broodjes, schotels, salades, ijs en milkshakes. Ze hebben een uitgebreide keuze en kunnen ook rekening houden met dieet- en leefstijlwensen. Ze kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Wil je weten wat Cafetaria Rikken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Rikken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Rikken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Rikken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Cafetaria Rikken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Rikken

Bezoekers bekeken ook