Cafetaria De Horst

Cafetaria De Horst is een Cafetaria gelegen aan Hoge Horst 70 in Groesbeek.

Meer informatie over Cafetaria De Horst in Groesbeek

In het dorpje De Horst, bij de gemeente Berg en Dal, vind je AnyTyme De Horst. Deze cafetaria biedt niet alleen lekker eten, maar ook gezonde opties. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van een vers gemaakte Kip cheese-bacon burger, een Geniet Frietje Garlic Chicken of een knapperig Stokbrood gezond. Ook voor een ijsje ben je hier aan het juiste adres, zoals een Sundae special met advocaatsaus, crunch choco en chocoladeparels. Betty, Jan en hun medewerkers heten je graag welkom in deze vestiging met ruim 38 zitplekken. Ze vinden het belangrijk dat hun gasten met een glimlach vertrekken. Kom jij snel langs bij AnyTyme De Horst in De Horst?

Wil je weten wat Cafetaria De Horst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Horst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Cafetaria De Horst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Horst

Bezoekers bekeken ook