Ben van Eck Auto's

Ben van Eck Auto's is een Autohandel gelegen aan Leuthsestraat 19A in Persingen.

Meer informatie over Ben van Eck Auto's in Persingen

Ben van Eck Auto's is een klein garagebedrijf in de gemeente Ubbergen, dat gespecialiseerd is in de merken Citroën en Peugeot. Ze verzorgen reparaties, onderhoud en APK's van alle merken auto's. Het bedrijf is opgericht door Ben van Eck, die zijn hobby van het repareren van auto's heeft omgezet in zijn werk. Zijn zoon Barry werkt ook in het bedrijf en heeft veel ervaring in de autowereld. De monteurs van Ben van Eck Auto's zijn specialisten in Citroën en Peugeot, betrouwbaar en ervaren. Ze repareren auto's alleen na overleg en gebruiken de nieuwste technieken. Je kunt langskomen of een afspraak maken bij het bedrijf in Persingen, Nederland.

Wil je weten wat Ben van Eck Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ben van Eck Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ben van Eck Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ben van Eck Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Ben van Eck Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ben van Eck Auto’s

Bezoekers bekeken ook