Autobedrijf Wijlhuizen

Autobedrijf Wijlhuizen is een Autohandel gelegen aan De Bouwkamp 2 in Ooij.

Meer informatie over Autobedrijf Wijlhuizen in Ooij

Autobedrijf Wijlhuizen is al sinds 1993 een vertrouwd adres voor de aankoop, onderhoud en reparatie van alle automerken. Ze zijn vooral gespecialiseerd in de merken Saab en Volvo. Ze zijn gecertificeerd door Hirsch Performance als dealer voor het tunen van Saab-auto's. Het bedrijf doet er alles aan om de kosten aantrekkelijk en betaalbaar te houden, bijvoorbeeld door gebruikte onderdelen te monteren. Ze bieden ook de "ouderwetse" service van een traditioneel familiebedrijf, waarbij je rechtstreeks met de vakman kunt overleggen. Als het mogelijk is, lossen ze het probleem direct op en als dat niet lukt, krijg je een gratis leenauto. Bij schade helpen ze ook en ze zorgen voor rechtstreeks contact met de verzekering om de rompslomp te minimaliseren.

Wil je weten wat Autobedrijf Wijlhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Wijlhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Wijlhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Wijlhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Autobedrijf Wijlhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Wijlhuizen

Bezoekers bekeken ook