Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V.

Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Hezelstraat 19 in Ooij.

Meer informatie over Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. in Ooij

Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. is een gerenommeerd planontwikkelingsbureau in de regio Nijmegen. Sinds 2006 heeft het bureau diverse projecten begeleid, waarbij opdrachtgevers enthousiast zijn over de aanpak en inzet. Zwartbol Planontwikkeling biedt professioneel advies en sterke sturing op planning en financiën. Ze kunnen helpen met het doorlopen van alle procedures en het uitvoeren van noodzakelijk onderzoek voor bouwprojecten, dit alles binnen een strakke planning en tegen zo laag mogelijke kosten. Momenteel ligt het bestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning voor 11 nieuwbouwwoningen in plan Hubertushof te Beek ter inzage. Deze woningen hebben een vanaf prijs van € 385.000 v.o.n. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met makelaar Bongers en Lemmers. Daarnaast worden enkele andere projecten genoemd, zoals de wijkvernieuwing Stekkenberg Groesbeek en de herbouw van de Thornsche molen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwartbol Planontwikkeling & Advies B.V.

Bezoekers bekeken ook