Zicht-lijn

Zicht-lijn is een Winkel voor zelfontworpen T-shirts gelegen aan Persingensestraat 4 in Persingen.

Meer informatie over Zicht-lijn in Persingen

Zicht-lijn is een collectie unieke T-shirts die gemaakt worden in een studio door Jeanet Jaaltink en Edo Nauta. Het duo is altijd bezig met het ontwerpen van originele shirts en andere kunstwerken. Ze kregen steeds vaker de vraag of hun werk te koop was, en zo ontstond de webshop Zicht-lijn. De T-shirts worden gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn vrij van dierlijke producten. Ook worden milieuvriendelijke watergedragen inkt gebruikt. De shirts zijn GOTS-, PETA- en Fairwear-gecertificeerd. Er is geen voorraad, dus na bestelling wordt elk shirt speciaal voor de klant gemaakt.

Wil je weten wat Zicht-lijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zicht-lijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zicht-lijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zicht-lijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Zicht-lijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zicht-lijn

Bezoekers bekeken ook