XXL Wensballon

XXL Wensballon is een Feestwinkel gelegen aan Lieskes Wengs 7A in Leuth.

Meer informatie over XXL Wensballon in Leuth

In de webwinkel zijn op dit moment geen producten in de winkelwagen. De winkel biedt snelle levering uit eigen voorraad en achteraf betalen is mogelijk, ook voor bedrijven. Bovendien is er gratis verzending vanaf €45,- (België vanaf €60). Een speciale service is het versturen van een wensballon per briefpost, waarbij de XL wensballon door de brievenbus past. Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar, zoals de oranje wensballon van 75cm en diverse voordeelpakketten met wensballonnen. Ook zijn er XXL wensballonnen en XL brievenbus wensballonnen verkrijgbaar. Naast wensballonnen biedt de winkel ook prikkabel sets compleet met lampen. Het bedrijf is onderdeel van Guess Who Internetproductions en is gevestigd in Leuth. Het telefoonnummer is +31(0)24-7852298 en het KvK-nummer is 09103232.

Wil je weten wat XXL Wensballon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XXL Wensballon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XXL Wensballon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XXL Wensballon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar XXL Wensballon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XXL Wensballon

Bezoekers bekeken ook