VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink

VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink is een Coachingscentrum gelegen aan Vlasrootweg in Groesbeek.

Meer informatie over VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink in Groesbeek

Vadim Karvink is een performance coach die naar jou toe komt om jou te helpen je doelen te bereiken. Hij biedt hulp aan drukke ondernemers, artsen, horecapersoneel, scholieren, wedstrijdsporters en studenten. Mensen die zijn hulp hebben gezocht hadden onder andere last van chronische pijn, kleine trauma's uit hun jeugd, een niet-reëel zelfbeeld, gebrek aan liefde voor zichzelf, motivatie of discipline, en een trainingsaanpak die nergens op gebaseerd was. Vadim Karvink is gespecialiseerd in Shinkyokushin Karate en Wetenschappelijk Medisch Onderzoek. Hij heeft al diverse persoonlijke mijlpalen bereikt, zoals het uitkomen voor Team NL in Tokio op het WK. Vadim verwacht dat jij net zo gemotiveerd bent als hij om je doelen te bereiken en benadrukt dat jij zelf echt wilt moeten willen. Hij kan het niet voor jou doen, maar wel met jou.

Wil je weten wat VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VirtueSport Performance Coach Vadim Karvink

Bezoekers bekeken ook