Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak

Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak is een Boerderij gelegen aan Leuthsestraat 2 in Ooij.

Meer informatie over Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak in Ooij

In de zomer van 2022 is boerderij De Plak in de Ooijpolder bij Nijmegen begonnen met het aanbieden van een Vierdaagse Camping. Deze camping is ideaal voor wandelaars en supporters, omdat het dicht bij de start op de Wedren ligt. Het was zo'n succes dat ze het volgend jaar weer willen voortzetten. Boerderij De Plak wordt al vier generaties lang gerund door de familie Willemsen. Ze hebben ongeveer 75 melkkoeien en verkopen verse boerenmelk uit hun automaat. Ze hechten veel waarde aan liefde en aandacht voor dieren en natuur, en zijn trots dat ze al drie jaar op rij in de top 25 van de Foqus Planet van Friesland Campina staan. Daarnaast hebben ze ook een boerderijautomaat waar ze lokale producten en hun eigen verse melk verkopen. Je kunt contact met hen opnemen via de Leuthsestraat 26 in Ooij, Nederland.

Wil je weten wat Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak

Bezoekers bekeken ook