Vakantiepark de Oude Molen

Vakantiepark de Oude Molen is een Vakantiepark gelegen aan Wylerbaan 2a in Groesbeek.

Meer informatie over Vakantiepark de Oude Molen in Groesbeek

Vakantiepark de Oude Molen is een ideaal gelegen vakantiepark in het bosrijke heuvellandschap van Groesbeek. Het park biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden voor een heerlijk verblijf, met comfortabele plaatsen en uitgebreide voorzieningen. Er zijn diverse accommodaties beschikbaar, zoals chalets en safaritenten, en er is ook de mogelijkheid om te kamperen. Het park is geschikt voor jong en oud, met activiteiten voor het hele gezin. Het animatieteam zorgt voor vermaak tijdens het hoogseizoen en er is zelfs een speciale kindersanitairruimte in junglethema. Het vakantiepark beschikt over moderne faciliteiten, zoals elektra en Wi-Fi op alle plaatsen, een gezellig restaurant, speeltuintjes en een buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals wandelen, fietsen, musea bezoeken en winkelen. Het park heeft ook een eigen campingtrein en organiseert regelmatig activiteiten voor volwassenen. Kortom, Vakantiepark de Oude Molen biedt alles voor een prettig verblijf en heet je graag welkom bij de receptie.

Wil je weten wat Vakantiepark de Oude Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark de Oude Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark de Oude Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark de Oude Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Vakantiepark de Oude Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark de Oude Molen

Bezoekers bekeken ook