Vakantiehuis Nijmegen

Vakantiehuis Nijmegen is een Vakantieboerderij gelegen aan Erlecomsedam 84 in Erlecom.

Meer informatie over Vakantiehuis Nijmegen in Erlecom

Vakantiehuis Nijmegen is een riante boerderij gelegen aan de Waal, omringd door prachtige landschappen. Het biedt ultiem comfort en gemakken voor groepen tot 18 personen. Het is de ideale accommodatie voor vriendengroepen en familie-uitjes. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met fiets- en wandelroutes door heidevelden, bossen, dijken en langs de stranden van de Waal. Daarnaast is het vakantiehuis ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, waarbij partners kunnen zorgen voor horecaservices. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven, kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Vakantiehuis Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiehuis Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiehuis Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiehuis Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Vakantiehuis Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiehuis Nijmegen

Bezoekers bekeken ook