Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek

Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Bosstraat 11 in Groesbeek.

Meer informatie over Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek in Groesbeek

Raimo van Beuningen en Ielse van Beuningen-Albers heten je welkom bij De Bosrand Groesbeek, een vakantiehuis/Bed & Breakfast gelegen vlakbij de Groesbeekse bossen en op vijf minuten loopafstand van het centrum van Groesbeek. Ze hebben in 2016 een particuliere vakantiewoning opgeknapt, die van alle gemakken is voorzien. Er gelden prijzen voor De Bosrand Groesbeek, waarbij roken niet is toegestaan en huisdieren in overleg zijn toegestaan tegen een meerprijs. Daarnaast bieden ze extra's aan, zoals ontbijt en lunchpakketten, tegen een bepaalde prijs per persoon per dag. Bij reservering moet er een aanbetaling van 50% van het boekingsbedrag worden gedaan, en het restant moet twee weken voor aanvang van het verblijf of bij aanvang worden betaald. Je kunt contact opnemen met Ielse Albers en Raimo van Beuningen via telefoonnummer +31 6 302 350 19 of via e-mail info@debosrandgroesbeek.nl. Ze hebben ook een privacyverklaring en je kunt hen bezoeken op hun website.

Wil je weten wat Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiehuis / Bed & Breakfast de Bosrand Groesbeek

Bezoekers bekeken ook