Snackbar Hans

Snackbar Hans is een Snackbar gelegen aan Stekkenberg 13 in Groesbeek.

Meer informatie over Snackbar Hans in Groesbeek

Snackbar Hans in Groesbeek heeft aangekondigd dat ze vanaf 1 december 2022 hun openingstijden zullen aanpassen. Van donderdag tot maandag zullen ze open zijn van 16.00 uur tot 20.30 uur, terwijl ze op dinsdag en woensdag gesloten zullen zijn. Dit is gedaan om de kosten te beperken en te voorkomen dat de prijzen stijgen. Snackbar Hans hoopt dat dit slechts een tijdelijke situatie is en dat klanten hen nog steeds kunnen bezoeken tijdens deze aangepaste openingstijden. Er wordt geen verdere informatie gegeven over het assortiment of de route naar de snackbar.

Wil je weten wat Snackbar Hans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Hans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Hans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Hans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Snackbar Hans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Hans

Bezoekers bekeken ook