SLH-Bikes

SLH-Bikes is een Fietsenmaker gelegen aan Kon. Wilhelminaweg 2B in Groesbeek.

Meer informatie over SLH-Bikes in Groesbeek

SLH Bikes is een fietsenwinkel die zich richt op maatwerk. Ze leveren kwaliteitsframes en fietsen van merken zoals Legano, Ridley en Eddy Merckx. Bij SLH Bikes staat persoonlijke aandacht centraal en vinden ze het belangrijk dat de fiets perfect past bij de klant. Om dit te bereiken bieden ze een body analyse aan en bepalen ze de geometrie van de fiets op basis van de doelen en het gebruik van de klant. Daarnaast bieden ze ook gratis dynamische fietspositionering aan bij het afleveren van de fiets. Bij eventuele blessures is er begeleiding mogelijk vanuit fysiotherapie praktijk Jagervanderkamp en Adfontes osteopathie. Vanaf 15 februari 2023 zal de bike-fit plaatsvinden bij Fysiotherapie praktijk Jagervanderkamp in Nijmegen. SLH Bikes levert ook LEGANO-race en ATB fietsen en frames. Ze verzorgen ook dynamische fietsmetingen en positioneringen. De winkel werkt op afspraak, dus neem contact op voor een afspraak.

Wil je weten wat SLH-Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SLH-Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SLH-Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SLH-Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar SLH-Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SLH-Bikes

Bezoekers bekeken ook