Sanavit

Sanavit is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ambachtsweg 3a in Groesbeek.

Meer informatie over Sanavit in Groesbeek

Welkom bij Sanavit, een centrum voor fysiotherapie, beweging en voeding. Hier benaderen we gezondheid vanuit verschillende disciplines en helpen we je bij herstel. Onze fysiotherapeuten zijn experts op het gebied van beweging en gebruiken manuele behandelingen en beweegvormen om jouw klachten te verhelpen. Daarnaast bieden we ook een op maat gemaakt beweegplan aan. Je kunt contact met ons opnemen voor vragen. Onze openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 07:30 tot 21:00, op vrijdag van 07:30 tot 18:00, en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 12:30. We hebben ook andere locaties, zoals De Treffers en Golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek.

Wil je weten wat Sanavit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sanavit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sanavit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sanavit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Sanavit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sanavit

Bezoekers bekeken ook