Preppershop

Preppershop is een Winkel voor buitensport gelegen aan Lijsterbesstraat 4 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Preppershop in Beek-Ubbergen

Bij Preppershop vind je alles op het gebied van outdoor, survival en zelfredzaamheid. In hun webshop hebben ze een breed assortiment aan producten, zoals survivalmessen, waterfilters, gevriesdroogd eten, tools om vuur te maken, branders, dutch ovens en meer. Ze leveren alleen kwaliteitsproducten van bekende merken. Bij Preppershop kun je veilig en vertrouwd winkelen, met verschillende betaalmethodes en snelle levering via PostNL. Ze zijn aangesloten bij webwinkelkeur voor veilig winkelen. Preppershop breidt hun assortiment regelmatig uit met nieuwe producten, waarbij ze letten op kwaliteit, duurzaamheid en eerlijke producten. Ze verzenden hun pakketten zo duurzaam mogelijk en proberen hun afdruk op het milieu zo vriendelijk mogelijk te houden. Bestellen bij Preppershop is eenvoudig en veilig, en ze bieden verschillende contactmogelijkheden voor vragen en problemen. Preppershop is ook bekend van televisie en heeft een uitgebreide prepper winkel met een overzichtelijke categorisering van producten en snelle verzending. Ze helpen graag bij vragen en streven naar een persoonlijke service. Bij een bestelbedrag vanaf €30,- wordt je order gratis verzonden. Je kunt contact opnemen via het contactformulier, mail, WhatsApp of telefoon. Preppershop heeft ook verschillende merken in hun assortiment en je kunt ze volgen op sociale media.

Wil je weten wat Preppershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Preppershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Preppershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Preppershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Preppershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Preppershop

Bezoekers bekeken ook