Pets Place - Boerenbond

Pets Place - Boerenbond is een Dierenwinkel gelegen aan Kloosterstraat 29 in Groesbeek.

Meer informatie over Pets Place - Boerenbond in Groesbeek

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland en België, met een breed assortiment voor huisdieren. Ze hebben een online webshop en meer dan 200 fysieke winkels verspreid over het land. Naast huisdierproducten bieden ze ook producten en kennis op het gebied van tuinieren en buitenleven, zoals gazononderhoud, moestuinen en insectenbestrijding. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en workshops aan. Ze verkopen producten van populaire merken zoals Royal Canin, Eukanuba en Whiskas voor honden, katten en andere huisdieren. Daarnaast hebben ze ook speciaal voer voor huisdieren met gezondheidsklachten. Je kunt Pets Place volgen op social media en je inschrijven voor hun nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van aanbiedingen en exclusieve deals.

Wil je weten wat Pets Place - Boerenbond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place - Boerenbond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place - Boerenbond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place - Boerenbond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Pets Place - Boerenbond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place – Boerenbond

Bezoekers bekeken ook