Peters GWW BV

Peters GWW BV is een Wegenbouwbedrijf gelegen aan De Ren 12 in Groesbeek.

Meer informatie over Peters GWW BV in Groesbeek

Peters GWW is een familiebedrijf uit Groesbeek dat actief is in de grond-, weg- en waterbouw. Ze voeren verschillende projecten uit, zowel groot als klein, en staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Enkele van hun lopende en voltooide projecten zijn onder andere de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum, de reconstructie van Het Zand in Ooij, de herinrichting van Nassaustraat in Ooij, en infra en sloopwerkzaamheden voor van Wijnen Bouw. Peters GWW werkt samen met verschillende opdrachtgevers en hecht waarde aan kwaliteit, veiligheid en certificering. Ze zijn onder andere een erkend leerbedrijf en hebben het NIWO afvalcertificaat. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Peters GWW.

Wil je weten wat Peters GWW BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peters GWW BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peters GWW BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peters GWW BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Peters GWW BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peters GWW BV

Bezoekers bekeken ook