One body

One body is een Massagetherapeut gelegen aan Beethovenstraat 3 in Groesbeek.

Meer informatie over One body in Groesbeek

One Body is een praktijk voor vrouwen die zich richt op het verminderen van stress, het verhelpen van fysieke klachten en het herstellen van energie. Met hun unieke methode willen ze vrouwen helpen om weer in contact te komen met hun lichaam. Het verdiepingstraject van One Body duurt 8 weken en richt zich op het begrijpen en aanpakken van de kern van de klachten. Bij One Body kun je zelf een geschikt moment kiezen voor een afspraak en ze bieden behandelingen op maat aan. Ze kijken naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft en werken samen naar een klachtenvrij leven. Als je meer wilt weten over de verschillende behandelingen die ze aanbieden, kun je op hun website terecht. Het uiteindelijke doel is om weer in harmonie te zijn met je lichaam en te kunnen genieten van een ontspannen en klachtenvrij leven. One Body benadrukt dat je lichaam het kostbaarste bezit is dat je hebt en dat je er liefdevol voor moet zorgen. De praktijk werkt alleen op afspraak en verzoekt om annuleringen minstens 24 uur van tevoren door te geven om kosten te voorkomen.

Wil je weten wat One body verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van One body of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij One body? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je One body het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar One body reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. One body

Bezoekers bekeken ook