Nenini

Nenini is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Rijksstraatweg 307 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Nenini in Beek-Ubbergen

NENINI is een gezellige en trendy tweedehands-kledingwinkel in Beek-Berg en Dal sinds 1998. Ze bieden kwalitatief goede (merk)kleding, nieuwe sieraden, fair trade artikelen, een speelhoek voor kinderen, en de mogelijkheid om te pinnen. Het team van medewerkers werkt samen met kapsalon "Geknipt door Corien" en Lott's of nails and beauty. In 2015 verhuisden ze naar een nieuw pand aan de Rijksstraatweg en in september 2019 werd het concept uitgebreid met Lott's of nails and beauty. NENINI is een winkel voor een complete nieuwe look. De eigenaar besloot om een tweedehands kledingwinkel te openen omdat ze zich zorgen maakte over verspilling en graag unieke items wilde aanbieden. Ze willen kledinghergebruik bevorderen en de kledingindustrie duurzamer maken. NENINI organiseert regelmatig activiteiten op het creatieve en kunstzinnige vlak. Ze bieden ook leer- en werkplekken en re-integratietrajecten aan voor jongeren en mensen in een uitkeringssituatie.

Wil je weten wat Nenini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nenini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nenini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nenini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Nenini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nenini

Bezoekers bekeken ook