Natuurkappershop

Natuurkappershop is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Koningsholster 65 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Natuurkappershop in Beek-Ubbergen

Bij Natuur Kapper Shop kun je je haar op natuurlijke wijze verzorgen. Ze verkopen alleen haarverzorgingsproducten die bestaan uit 100% plantaardige ingrediënten. Een van hun producten is de Ultimate Detox Kit, die een zachte haarhanddoek en een algenbehandeling bevat. De algenbehandeling helpt bij het ontgiften van je haar en hoofdhuid, verwijdert opgebouwde productresten en bevordert hydratatie, glans en veerkracht. Daarnaast bieden ze ook een Algae Hair Mask aan, dat vol zit met voedingsstoffen en je haar kan voeden en revitaliseren. Natuurlijke haarverzorging is een geweldige manier om het ware potentieel van je haar te ontgrendelen. Ze hebben ook een biologische conditioner/balsem die je haar gezond en glanzend maakt. Een van hun klanten is erg tevreden met de haarsoufflé en shampoo zonder parfum, omdat haar hoofdhuid rustiger is geworden en ze geen gel meer hoeft te gebruiken. Een andere klant is enthousiast over de haarsoufflé van Bruns, omdat het haar dunner werd, maar de haarsoufflé zorgt ervoor dat haar krullen mooi gedefinieerd worden. Klanten zijn ook tevreden met andere producten zoals de Hårmask nr 22, die super werkt voor krullend haar.

Wil je weten wat Natuurkappershop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkappershop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkappershop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkappershop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Natuurkappershop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkappershop

Bezoekers bekeken ook