MTC De Gelderse Poort

MTC De Gelderse Poort is een Tandartspraktijk gelegen aan Hazeldonklaan 2 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over MTC De Gelderse Poort in Beek-Ubbergen

MTC de Gelderse Poort is een tandartspraktijk in Beek-Ubbergen met verschillende disciplines en behandelingen onder één dak. De tandartsen overleggen met elkaar en werken samen aan het behandelplan en de gezondheid van de patiënten. Dit zorgt ervoor dat er geen extra kosten zijn en er geen overbodige afspraken gemaakt hoeven te worden. De behandelingen vinden allemaal plaats op de vertrouwde locatie in Beek-Ubbergen. De tandartsen zijn er voor mensen van alle leeftijden en met verschillende beperkingen, en ze behandelen zowel eenvoudige als complexe behandelingen met kwaliteit en deskundigheid. Ze bieden onder andere algemene tandheelkunde, cosmetische behandelingen, paradontologie, angstbehandeling, klik-protheses, kindertandheelkunde, tandtechnisch laboratorium en orthodontie. MTC de Gelderse Poort staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, er zijn geen wachtlijsten en ze tonen begrip voor financiële situaties en emotionele en lichamelijke beperkingen. De tandartspraktijk is rolstoeltoegankelijk en er zijn speciale angsttherapeuten beschikbaar. Patiënten kunnen een afspraak maken via een formulier op de website.

Wil je weten wat MTC De Gelderse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTC De Gelderse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTC De Gelderse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTC De Gelderse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar MTC De Gelderse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTC De Gelderse Poort

Bezoekers bekeken ook