Mazet

Mazet is een Computerservice gelegen aan Korenbloemstraat 9 in Leuth.

Meer informatie over Mazet in Leuth

MaZet is een ICT-dienstverlener die persoonlijke service biedt aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Marc Zegers runt het bedrijf en helpt klanten met advies, aanschaf en ondersteuning bij storingen en het gebruik van nieuwe producten. Hij neemt de tijd om alle aspecten van hardware, software en apps met de klant door te nemen. MaZet stelt de persoonlijke wensen en situatie van de klant centraal en biedt oplossingen voor ieder budget. Het doel is om klanten te ontzorgen op het gebied van ICT, zodat apparaten gewoon werken.

Wil je weten wat Mazet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mazet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mazet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mazet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Mazet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mazet

Bezoekers bekeken ook