Marius DHZ Markt

Marius DHZ Markt is een Doe-het-zelfzaak gelegen aan Schellingshof 2 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Marius DHZ Markt in Beek-Ubbergen

Bij Marius DHZ Markt vindt u alles op het gebied van doe-het-zelf, tuin en dier. Als onderdeel van "Uw Groene Vakwinkel" kunnen wij het hele jaar door scherpe prijzen aanbieden. Naast een uitgebreid assortiment bieden wij ook vrijblijvend advies en een bezorgdienst. Onze tuinafdeling heeft tuingereedschap, meststoffen, zaden, planten en decoraties. Voor huisdieren hebben wij voedsel, speelgoed en accessoires voor verschillende soorten dieren. Daarnaast hebben wij ook huishoudelijke artikelen, gereedschap, ijzerwaren en verf. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en wij bieden diverse services, zoals advies, sleutels bijmaken en verf mengen. Kom vandaag nog langs en ontdek ons uitgebreide assortiment en de beste service.

Wil je weten wat Marius DHZ Markt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marius DHZ Markt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marius DHZ Markt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marius DHZ Markt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Marius DHZ Markt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marius DHZ Markt

Bezoekers bekeken ook