Maikenshof Recreatie.

Maikenshof Recreatie. is een Binnenovernachting gelegen aan Oude Kleefsebaan 134 A in Berg en Dal.

Meer informatie over Maikenshof Recreatie. in Berg en Dal

Bij Maikenshof Recreatie kunt u groepsaccommodaties huren in de buurt van Nijmegen. De accommodaties zijn geschikt voor groepen van verschillende groottes en hebben luxe voorzieningen zoals een sauna, openhaard, bioscoopkamer, poolbiljart, tafeltennis of een jacuzzi. De groepshuizen liggen in een bosrijke omgeving en zijn op fietsafstand van Nijmegen. U kunt rechtstreeks bij de eigenaar reserveren. Of u nu een vriendenweekend, familieweekend, zakelijke bijeenkomst of iets anders organiseert, Maikenshof Recreatie helpt u bij het vinden van een geschikte groepsaccommodatie. Daarnaast bieden ze ook vergaderaccommodaties aan in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal. De omgeving van Nijmegen biedt diverse activiteiten en tijdens de Nijmeegse 4-daagse kunt u bij Maikenshof Recreatie luxe hotelkamers huren op basis van half pension of accommodaties op basis van zelfverzorging. Ze hebben verschillende groepsaccommodaties, zoals Everbosch I, Everbosch II, Everbosch III, Villa Mooi Nederland, Cantecleer, Het Uitzicht, Miller's Home, Op de Horst, Evershof, Het Uitzicht XL, Berg en Dal, en Heuvelrijk. Maikenshof Recreatie biedt ook vergaderruimtes aan en heeft verschillende partners.

Wil je weten wat Maikenshof Recreatie. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maikenshof Recreatie. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maikenshof Recreatie.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maikenshof Recreatie. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Maikenshof Recreatie. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maikenshof Recreatie.

Bezoekers bekeken ook