Lott's of nails

Lott's of nails is een Schoonheidssalon gelegen aan in .

Meer informatie over Lott's of nails in

Lott's of Nails & Beauty is een salon waar verschillende behandelingen mogelijk zijn, zoals gezichtsbehandelingen, polygel nagels en pedicures. De openingstijden zijn op woensdag van 13:00 tot 16:30 en van 18:30 tot 21:00, op donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Buiten deze tijden kan de deurbel gebruikt worden. Het adres van de salon is Rijksstraatweg 307 in Beek. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via 06 211 326 31 of lottsofnails@gmail.com. Daarnaast maakt de website van Lott's of Nails & Beauty gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Lott's of nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lott's of nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lott's of nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lott's of nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Lott's of nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lott’s of nails

Bezoekers bekeken ook