Lee Ho Fook

Lee Ho Fook is een Chinees restaurant gelegen aan Kerkstraat 6 in Groesbeek.

Meer informatie over Lee Ho Fook in Groesbeek

Wij nemen bestellingen en reserveringen aan voor ons specialiteitenrestaurant Lee Ho Fook in Groesbeek. Het restaurant biedt een verfijnde Chinese, Indische en Kantonese keuken en bestaat al ruim 30 jaar. Sinds december 2020 is het restaurant verhuisd naar Kerkstraat 6 en is voorzien van airconditioning en parkeergelegenheid. Naast dineren is het ook mogelijk om gerechten af te halen. Elke maand wordt er een maandmenu samengesteld en elke week is er een weekaanbieding. Voor meer informatie en het bekijken van de menukaart kunt u onze website raadplegen. De openingstijden van het restaurant zijn op maandag, woensdag en donderdag van 16.00u tot 21.00u, op vrijdag van 16.00u tot 21.30u en op zaterdag en zondag van 12.30u tot 21.30u.

Wil je weten wat Lee Ho Fook verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lee Ho Fook of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lee Ho Fook? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lee Ho Fook het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Lee Ho Fook reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lee Ho Fook

Bezoekers bekeken ook