Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael

Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael is een Tweedehandswinkel gelegen aan Industrieweg 19 in Groesbeek.

Meer informatie over Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael in Groesbeek

Sinds 29 september 2012 is de kringloopwinkel Sint Michael actief in Groesbeek. Ze hebben dezelfde naam als de beschermheilige Sint Michael, die bekend staat als beschermer tegen onrecht en kwaad. Met de hulp van 30 vrijwilligers zet de kringloopwinkel zich in voor verschillende goede doelen, waaronder de voedselbank. Voor meer informatie kun je terecht op hun website onder het kopje "Over ons".

Wil je weten wat Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Groesbeek stichting Sint Michael

Bezoekers bekeken ook