Koppes Meubelstoffeerderij Theo

Koppes Meubelstoffeerderij Theo is een Stofferingszaak gelegen aan Heerbaan 178 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Koppes Meubelstoffeerderij Theo in Millingen aan de Rijn

Bij Meubelstoffeerderij Theo Koppes in Millingen aan de Rijn kunt u terecht voor het stofferen en repareren van meubels. Ze hebben een uitgebreide collectie meubelstoffen waaruit u kunt kiezen, maar ze komen ook graag bij u thuis om advies te geven. U kunt zelfs een foto via de mail sturen voor een indicatie van het werk en het materiaal. Ze meten en controleren uw meubilair, geven advies en maken ter plekke een vrijblijvende offerte. Ze hebben ervaring in herstoffering, maar ook in het maken van nieuwe gestoffeerde meubels. Daarnaast bieden ze ook restauratie en reparatie aan. In de showroom kunt u onder het genot van een kopje koffie alle stoffen bekijken en krijgt u optimaal advies.

Wil je weten wat Koppes Meubelstoffeerderij Theo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koppes Meubelstoffeerderij Theo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koppes Meubelstoffeerderij Theo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koppes Meubelstoffeerderij Theo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Koppes Meubelstoffeerderij Theo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koppes Meubelstoffeerderij Theo

Bezoekers bekeken ook