Ikaros

Ikaros is een Volleybalclub gelegen aan Generaal Gavinstraat 340 in Groesbeek.

Meer informatie over Ikaros in Groesbeek

Bij Ikaros is er een vertrouwenscontactpersoon genaamd Odiel Weber, die het eerste aanspreekpunt is bij meldingen van ongewenst gedrag. Ze biedt een luisterend oor en zoekt samen met de betrokken persoon naar oplossingen. De vereniging biedt ondersteuning, advies en informatie, en indien nodig wordt er doorverwezen naar andere instanties. Elk incident wordt geanonimiseerd besproken met iemand van het bestuur, omdat zij verantwoordelijk zijn voor een veilige vereniging. Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Odiel via vertrouwenspersoon@ikaros.nl. Odiel heeft al 10 jaar ervaring als orthopedagoge en is al 25 jaar lid van Ikaros.

Wil je weten wat Ikaros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ikaros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ikaros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ikaros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Ikaros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ikaros

Bezoekers bekeken ook