iglesia de Cristo familia de Dios

iglesia de Cristo familia de Dios is een Christelijke kerk gelegen aan Margrietstraat 1C in Groesbeek.

Meer informatie over iglesia de Cristo familia de Dios in Groesbeek

De Iglesia de Cristo Familia de Dios is een geloofsgemeenschap die de waarheid en leer van Christus hoog in het vaandel heeft. Ze benadrukken het belang van zingen en bidden in hun diensten en geloven dat gebed essentieel is in het geloofsleven. De gemeenschap biedt verschillende diensten aan, zoals gebed met kinderen op maandagavond en congregationeel gebed op woensdagavond. Daarnaast bieden ze online bijbelstudies op vrijdagavond en fysieke zondagsdiensten. Iedereen is welkom bij de gemeenschap.

Wil je weten wat iglesia de Cristo familia de Dios verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iglesia de Cristo familia de Dios of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iglesia de Cristo familia de Dios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iglesia de Cristo familia de Dios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar iglesia de Cristo familia de Dios reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iglesia de Cristo familia de Dios

Bezoekers bekeken ook