Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen is een Sushirestaurant gelegen aan Sionsweg 1B, Nijmeegsebaan 53 in Heilig Landstichting.

Meer informatie over Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen in Heilig Landstichting

In Hotel Restaurant Konbanwa, gelegen tussen Nijmegen en Groesbeek, kun je genieten van Aziatisch eten in een rustige bosrijke omgeving. Het restaurant biedt een vernieuwde menukaart met heerlijke sushi, fingerfood en verschillende Aziatische gerechten. Alle gerechten worden met zorg bereid met verse ingrediënten. Naast het eten kun je ook genieten van de prachtige natuur en zijn er verschillende activiteiten mogelijk, zoals een bezoek aan musea of een dagje winkelen in Nijmegen. Het restaurant is bekend onder de naam Sionshof en heeft een rijke geschiedenis. Je kunt online reserveren of afhalen is ook mogelijk. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 12.00u tot 22.00u en van vrijdag tot en met zondag van 12.00u tot 22.30u.

Wil je weten wat Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Bezoekers bekeken ook