Hervormde kerk Groesbeek

Hervormde kerk Groesbeek is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkstraat 18 in Groesbeek.

Meer informatie over Hervormde kerk Groesbeek in Groesbeek

De Protestantse Gemeente in Groesbeek is een kleine gemeenschap met ongeveer 300 leden. Ze bevinden zich in een voornamelijk katholieke omgeving, maar hebben een actieve kern van ongeveer vijftig mensen. De gemeente streeft ernaar om een open en gastvrije geloofsgemeenschap te zijn, waarin betrokkenheid met elkaar en de wereld centraal staat. Ze hechten er waarde aan dat de kerk voor iedereen een plek is om het geloof te vieren, te zoeken en te verdiepen. Een vaste en trouwe groep van de gemeente bestaat uit de protestantse bewoners van de Groesbeekse Tehuizen, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In de zomermaanden ontvangen ze veel vakantiegangers en naast hun eigen predikante, worden er vaak gastpredikanten uit de regio uitgenodigd om voor te gaan in de kerkdiensten. De diensten kunnen zowel fysiek als digitaal worden bijgewoond.

Wil je weten wat Hervormde kerk Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde kerk Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde kerk Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde kerk Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hervormde kerk Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde kerk Groesbeek

Bezoekers bekeken ook