Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol

Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol is een Maaltijdbezorging gelegen aan Dorpsstraat 41-A in Groesbeek.

Meer informatie over Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol in Groesbeek

Hemmy van Haaren is tegenwoordig meer dan alleen een AGF-speciaalzaak met topkwaliteit groente en fruit, het is nu ook een plek waar je (h)eerlijk vers en smaakvol eten kunt krijgen, ook thuis bezorgd. Met meer dan 25 jaar ervaring in vers, bieden ze dagelijks een ruim assortiment aan verse maaltijden, soepen, desserts, salades en andere (bij)gerechten aan. Ze kiezen ervoor om zoveel mogelijk lokale telers en leveranciers te gebruiken om hun producten zo duurzaam mogelijk aan te kunnen bieden. Daarnaast staat versheid en topkwaliteit voor hen bovenaan. Het assortiment aan vers kant-en-klaar eten maakt het eenvoudig en leuk om een gezonde en smaakvolle maaltijd samen te stellen. En als je niet naar de winkel kunt komen, bezorgen ze graag jouw boodschappen. Ze bieden ook een maaltijdservice aan voor wie helemaal ontzorgd wil worden. Alle allergenen van hun producten zijn bekend en je kunt hiernaar vragen in de winkel.

Wil je weten wat Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hemmy van Haaren echt (h)eerlijk smaakvol

Bezoekers bekeken ook