HEMA Groesbeek

HEMA Groesbeek is een Warenhuis gelegen aan Bellevue 1A in Groesbeek.

Meer informatie over HEMA Groesbeek in Groesbeek

HEMA Groesbeek is een winkel die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Klanten hebben de mogelijkheid om hun bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je ervoor kiest om je bestelling thuis te laten bezorgen, wordt deze binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen nadat deze in de winkel is aangekomen. Klanten kunnen artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, op voorwaarde dat het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen echter niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. HEMA biedt ook de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt van Groesbeek, zoals in Bemmel, Grave en Beuningen.

Wil je weten wat HEMA Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar HEMA Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Groesbeek

Bezoekers bekeken ook