Healthy Disk

Healthy Disk is een Notenwinkel gelegen aan Molenveld 26 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Healthy Disk in Millingen aan de Rijn

Healthy Disk is een gezond en lekker tussendoortje gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde suikers. Het is ideaal voor elk moment van de dag, zoals vlak voor een vergadering, na het sporten of bij een kopje koffie. De Healthy Disk familie bestaat uit verschillende varianten, waaronder de Original, Mini, Crumble en Bar. Deze gezonde snacks kunnen zowel als tussendoortje als maaltijdverrijker gebruikt worden. Of je nu een ontbijtje wilt met de Healthy Disk Crumble of een voedzaam koffiekoekje, je kunt het allemaal vinden met Healthy Disk. Daarnaast komt er binnenkort een nieuw familielid bij, maar de uitgerekende datum blijft nog even een verrassing. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Oliva BV.

Wil je weten wat Healthy Disk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Disk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Disk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Disk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Healthy Disk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Disk

Bezoekers bekeken ook