Handbalvereniging Groesbeeks Glorie

Handbalvereniging Groesbeeks Glorie is een Handbalclub gelegen aan Ambachtsweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over Handbalvereniging Groesbeeks Glorie in Groesbeek

In oktober worden er verschillende wedstrijden gespeeld bij Groesbeeks Glorie. Het handbalseizoen is feestelijk geopend vanwege het 60-jarig jubileum van de club. Rianne Arts is verkozen tot vrijwilliger van het jaar vanwege haar inzet als teambegeleidster van de jeugdteams. Na 10 jaar neemt Christa Kersten afscheid als penningmeester en is nu actief als scheidsrechter en lid van de activiteitencommissie. Bij Groesbeeks Glorie kan je gratis drie proeflessen handbal volgen om te ontdekken of het iets voor jou is. Daarnaast is er een nieuwe webshop waar je handbalartikelen en kleding kan bestellen met het logo van de club. Groesbeeks Glorie is blij met de sponsoren die de club ondersteunen en ook jij kan sponsor worden. De contactgegevens van de club zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Handbalvereniging Groesbeeks Glorie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handbalvereniging Groesbeeks Glorie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handbalvereniging Groesbeeks Glorie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handbalvereniging Groesbeeks Glorie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Handbalvereniging Groesbeeks Glorie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handbalvereniging Groesbeeks Glorie

Bezoekers bekeken ook