Grillroom Caïro

Grillroom Caïro is een Pizzeria gelegen aan Spoorlaan 2A in Groesbeek.

Meer informatie over Grillroom Caïro in Groesbeek

Bij Grillroom Caïro in Groesbeek zijn ze trots op hun overheerlijke pizza's, die met de meest verse producten worden bereid. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in schotels, met maar liefst 19 verschillende opties, en hebben ze een ruim assortiment aan geliefde broodjes. De reviews zijn positief en Thomas G heeft genoten van de shaslick. Het restaurant is gevestigd aan de Spoorlaan 2a in Groesbeek en is telefonisch bereikbaar op 024-3976266. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur, behalve op dinsdag.

Wil je weten wat Grillroom Caïro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grillroom Caïro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grillroom Caïro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grillroom Caïro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Grillroom Caïro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grillroom Caïro

Bezoekers bekeken ook