EP: Heinz van Benthum

EP: Heinz van Benthum is een Elektronicawinkel gelegen aan Molenweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over EP: Heinz van Benthum in Groesbeek

EP: Heinz van Benthum is al jaren dé elektronica en witgoed specialist in de omgeving van Groesbeek, Beek-Ubbergen, Mook, Berg en Dal, Cuijk en Malden. Bij Heinz van Benthum kunt u terecht voor het kopen van verschillende elektronische apparaten zoals wasmachines, drogers, koelkasten, TV's, laptops en tablets. Ze zijn onder andere dealer van bekende merken zoals Liebherr, ATAG, Hisense en LG. Daarnaast bieden ze ook service en reparatie aan. U kunt contact opnemen met Heinz van Benthum via telefoonnummer 024 - 397 4076 of per e-mail op info@epheinzvanbenthum.nl. Ze zijn gevestigd aan de Molenweg 2 in Groesbeek. De openingstijden zijn niet vermeld, maar u kunt persoonlijk advies krijgen door langs te komen in de winkel. Heinz van Benthum biedt ook een pasfotoservice aan en u kunt zich aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat EP: Heinz van Benthum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EP: Heinz van Benthum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EP: Heinz van Benthum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EP: Heinz van Benthum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar EP: Heinz van Benthum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EP: Heinz van Benthum

Bezoekers bekeken ook