Dierenkliniek Bakker

Dierenkliniek Bakker is een Dierenarts gelegen aan Botsestraat 31 in Kekerdom.

Meer informatie over Dierenkliniek Bakker in Kekerdom

Dierenkliniek Bakker in Nijmegen en Ooijpolder is telefonisch bereikbaar op 024-3224651 voor het maken van afspraken. Op de website vindt u informatie over de locaties, behandelingen, prijslijst en medewerkers. Afhalen van medicijnen kan op verschillende tijden in Nijmegen en na telefonische afspraak in Kekerdom. Voor vragen buiten openingstijden kunt u een e-mail sturen naar info@dierenkliniekbakker.nl. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u contact opnemen met dierenkliniek Evidentia in Arnhem. Huisbezoeken worden tijdelijk niet gedaan vanwege de coronamaatregelen. De praktijk is gesloten tot en met 20 oktober wegens nascholing en vakantie, maar voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met dierenkliniek Evidensia in Arnhem of Dierenkliniek Kleve. Voor medicinaal voer of medicijnen kunt u een bericht achterlaten op het e-mailadres info@dierenkliniekbakker.nl en de assistente zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Dierenkliniek Bakker.

Wil je weten wat Dierenkliniek Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierenkliniek Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierenkliniek Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenkliniek Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Dierenkliniek Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierenkliniek Bakker

Bezoekers bekeken ook