de lingeriewinkel

de lingeriewinkel is een Lingeriewinkel gelegen aan Dorpsstraat 26 in Groesbeek.

Meer informatie over de lingeriewinkel in Groesbeek

In de sfeervolle eigentijdse winkel van De Lingeriewinkel Groesbeek vind je een mooi assortiment aan lingerie en ondermode. De presentatie is overzichtelijk en je kunt hier heerlijk snuffelen. De winkel adviseert graag bij het zoeken van de juiste lingerie voor iedere gelegenheid en helpt bij het bepalen van de juiste maat, pasvorm en merk. In de ruime paskamers kun je rustig passen om de juiste keuze te maken. De winkel biedt ook tips en advies over onderhoud. Voor dames is er volop keuze in basislingerie en voor heren zijn er merken als A-dam, Mey, Cavello en HOM. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en nieuwtjes. De winkel is gespecialiseerd in lingerie, ondermode en badmode voor dames en heren en geeft deskundig advies. Het is vrijblijvend om binnen te lopen en de eerste modellen van de nieuwe collecties zijn nu binnen.

Wil je weten wat de lingeriewinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de lingeriewinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de lingeriewinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de lingeriewinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar de lingeriewinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de lingeriewinkel

Bezoekers bekeken ook