De Hoge Hof

De Hoge Hof is een Kampeerboerderij gelegen aan Derdebaan 14 in Groesbeek.

Meer informatie over De Hoge Hof in Groesbeek

Bij Minicamping de Hoge Hof, gelegen in het hart van het Rijk van Nijmegen, geniet u van prachtige vergezichten over het heuvellandschap rond Groesbeek. De camping biedt een oase van rust en gezelligheid. In de omgeving zijn er talloze wandel- en fietsroutes te vinden, evenals verschillende musea, waaronder het Vrijheidsmuseum 1944-1945, het Afrika Museum en het Orientalis museum. Bovendien ligt de grootste golfbaan van Nederland, het Rijk van Nijmegen, op slechts 300 meter afstand van de camping. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten door naar de website te gaan.

Wil je weten wat De Hoge Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoge Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoge Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoge Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Hoge Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoge Hof

Bezoekers bekeken ook