Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Dorpsstraat 31 in Groesbeek.

Meer informatie over Bruna in Groesbeek

Deze week staat in het teken van het Engelse boek, waarin Jack Reacher een nieuw geheim ontrafelt. Ook is er een mysterie wat er precies gebeurd is op de Oostzee. Daarnaast is er een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer verschenen. In de Boeken top 100 vinden we onder andere de jeugdherinneringen van Maarten van Rossem. Er is ook een actie waarbij je een trip naar Keulen kunt winnen, maar let op, de actie is geldig tot 15 december. Verder is er een Boeken top 10 per genre, waarbij boeken die populair zijn op TikTok worden genoemd. En voor degenen die snel de beste inkt nodig hebben, is er een aanbieding beschikbaar.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook